Tisztelt Hölgyem, Uram!

Az Árkádia Egészségcentrumot azzal a céllal alakítottuk ki, hogy egy kialakult „űr”- t töltsön be a vas megyei járóbeteg-ellátás terén, minőségi egészségügyi szolgáltatások nyújtásával.
Egészségügyi intézményünk helyszínéül olyan adottságokkal rendelkező épületet választottunk, amely elhelyezkedése, megközelíthetősége és belsőépítészeti megoldásait tekintve is tökéletesen alkalmasnak bizonyult járóbeteg-ellátásra.
Szombathely észak-nyugati részén, a „Sport Liget” mellett, az Árkádia Bevásárlóközpont épülettömbjében, tömegközlekedéssel, autóval, gyalogosan és kerékpárral könnyen megközelíthető helyen alakítottuk ki, ahol az ingyenes parkoló és az elegáns, természet közeli környezet kiváló alapot biztosított ahhoz, hogy az járóbeteg-ellátás helyszínéül szolgáljon.
A pácienseink visszajelzései és igényei alapján a szolgáltatási körünket és szakterületeink számát folyamatosan növeltük. Bővítettük eszközparkunkat, és továbbra is figyelemmel kísérjük a szakmai újdonságokat, hogy azokat is beépíthessük kínálatunkba. Ezt a folyamatos fejlődést továbbra is alapvetőnek tartjuk.
Rendelőnk sikere bebizonyította, hogy színvonalas szolgáltatásokra a honi egészségügy terén is szükség van, így 2013-ben járóbeteg-ellátás bővítését további professzionális szakrendelőket alakítottunk ki.
Számunkra, a gyógyítás mellett pácienseink egészségének megőrzése is kiemelten fontos, hangsúlyozzuk a prevenció jelentőségét, hiszen az időben felfedezett rendellenességek a legtöbb esetben száz százalékosan gyógyíthatóak.

Az egészség megóvásán túl van néhány gondolat, amely meghatározza stratégiánkat:
• Szem előtt tartjuk pácienseink egyediségét, mindenki számára biztosítjuk a személyes figyelmet és egyéni bánásmódot.
• Mindenkivel egyforma udvariassággal, tisztelettel foglalkozunk.
• Őszinteség, tisztesség és becsületesség jellemzi üzleti magatartásunkat.
• Kollégáinkat nagyra értékeljük, egymás iránt teljes a bizalom.


Szakrendelőinkben minden területen tapasztalt, idegen nyelvet beszélő szakorvosok dolgoznak és folytatnak magánpraxist. Orvosaink rendszeres publikációkkal képviseltetik magukat a különböző szakmai fórumokon. A szolgáltatást nyújtó orvosaink tudásukkal és tapasztalataikkal jelentenek Önnek és pácienseinek biztos garanciát.
A betegek kényelme érdekében az épülettömbben található gyógyszertár nyitvatartási ideje igazodik az orvosok rendelési idejéhez. Természetesen egy előre egyeztetett időpontban a helyszínen is szívesen bemutatjuk intézményünket.

 

 


Tisztelettel:

Árkádia Egészségcentrum csapata